dis-cephe-cam-temizligi

Dış cephe cam temizliği

Dış Cephe Cam Temizliği, İSTANBUL Şirketi olarak Uygun Fiyat Profesyonel Hizmet Dağcı Sertifikalı kadromuzla Otel, Hastane, İş Merkezi, Fabrika Temizlik Firması

Dış Cephe Cam Temizliği

Dış cephe cam temizliği ve dış cephe temizlik hizmetini  yaz aylarında yaptırmak isteyenlerin genel düşüncesi temizlenen camlarının veya dış cephe kaplamasının hemen yakın zamanda kirlenmesini istememekten ileri gelir. Ama kışın yoğun kar ve yağmur yağdığı dönemlerdeki kirlilikler ve inşaat sonrasında olduğu gibi bir kirlilik elbette ki olmayacaktır. Camlardan dışarının görünmesine engel olacak yoğun bir kirlilik oluşmaz.

Hizmetin tekrarlanacağını düşünürsek de maliyet açısından geçiş mevsimlerini tercih etmek belki de hizmeti iki kez alabilmenize imkan yaratabilir. Ayrıca dış cephe temizliği inşaat bitiminin hemen ardından talep edilecek ise mevsimin herhangi bir önemi yoktur.

Kar ve yağmur yağışının devam etmediği herhangi bir günde işlem gerçekleşebilir. Bina, inşaattan yeni çıkmış ise burada cam ve dış cephe temizliği daha zahmetli olacak ve daha uzun sürecektir.

İstanbul Dış Cephe Cam Temizliği Şirketleri

İstanbul dış cephe temizliği şirketleri hizmetini almadan önce sizin için oluşacak maliyetin yanında başka araştırmaların da yapılması gereken önemli bir konudur. Çok riskli bir işlem olduğu için yasal zorunlulukların tabi ki büyük önemi vardır. Bu konularda bilgi sahibi değil iseniz mutlaka bu tür yasal sorumlulukları atlamayacak veya maliyeti düşürmek için bunlardan kaçınmayacak bir temizlik firması ile çalışmanız gerekir.

Temizlik hizmetinin en zor kollarından biri olması nedeniyle mutlaka profesyonel bir hizmet alınması gerekir. Yüksekte çalışan bir personel aracılığı ile alınacak bu hizmette can güvenliği ile ilgili tüm işlemlerin yapılması ve belgelenmesi önemlidir. İşlem sırasında  alınacak güvenlik önlemleri de vardır.

Dış Cephe Cam Temizlik Şirketleri

İstanbul temizlik şirketleri, işleminin yapılmasında denenen birçok yöntem vardır. Dış cephe temizliği yapılacak binanın ve çevresinin özellikleri bu işin yapılmasında kullanılacak yöntemi belirleyecektir. Bu yöntemler arasında en çok ilgi çeken yöntem dağcı personellerin sağladığı temizliktir. Binanın üst yapısına güvenlik önlemleri alındıktan sonra adından da anlaşılacağı üzere binadan ip ile sarkma yöntemi ile cam silimi yapılır. Görsel olarak çok ilgi çeken bir yöntemdir.

Bu yöntem bina çevresinde vinç ile silmeye uygun olmayan zemin yapısının olduğu durumlarda tercih edilir. Vinç ile cam silimi işlemi en çok tercih edilen yöntemdir. Burada binanın yapısına göre özellikleri değişiklik gösteren vinç araçları bina çevresinde uygun yere sabitlenir ve cam silim işlemi bu şekilde gerçekleşir. Eğer bina çok yüksek değilse daha farklı ve pratik yöntemler tercih edilebilir. Burada çalışacağınız temizlik firması sizin için en az maliyetli ve en uygun yöntem hakkında size bilgi verecektir.

Dış Cephe Temizliği 

Ofis temizliği denilince akla ilk başta cam temizliği gelmektedir. Daha çok dış cephesi cam kaplı olan veya camlar da bulunan binalar dış cephe temizliği hizmeti alırlar. Temizlik konusunda her türlü branşta temizlik sağlanabilir.

Temizlenebilir yapıların dış cephe yıkama veya silme şeklinde yapılabilir. Kaplama malzemesinin özelliklerine buna karar verilebilir. Bu tür dış cephe temizliklerini  arama motorunda arama yaparak Netpak Temizlik şirketine ulaşabilir, temizlik yaptırmak için yıkama sistemleri bulunan temizlik şirketi tercih edebilirsiniz.

Ankara bölgesinde dış cephe temizliği güvenle yaptırabileceğiniz Netpak Temizlik, size sunacağı uygun fiyatların yanı sıra güvenlikle ilgili tüm önlemleri alacaktır. Netpak Temizlik dış cephe temizliğiyle ilgili tüm yöntemlerle ilgili deneyime ve birikime sahip temizlik firmalarından birisidir.

Dış Cephe Temizliği

Binaların dış yüzeyleri iklim etkileri ve hava koşulları nedeniyle kısa süre içinde kirli ve eksi bir görünme sahip olur. Dış cephe temizliği düzenli olarak yapılmayan binalar, yeni yapılmış olsa bile zaman içinde bu tip etkenlere bağlı olarak yıpranarak renk değişimleri, sıvaların dökülmesi, yalıtım malzemelerinin çürümesi vb. birçok farklı sorun ortaya çıkar. Bu tip sorunların ortaya çıkmaması ve bina dış cephesinin uzun süre dayanıklı olmasını sağlamak için düzenli bakım ve temizlik işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Firmamız tarafından sağlanan bu hizmetler kapsamında:

  • Plaza, iş merkezi, ofis dış cephe temizliği,
  • Apartman, villa, site dış cephe temizliği,
  • Kurumsal bina dış cephe temizliği (hastane, okul vb.),
  • Otel, AVM dış cephe temizliği vb.

Tüm binalar için uzman ekiplerimiz tarafından özel vinç ve asansörlü araçlar yardımı ile dış cephe temizlik hizmetleri sunulmaktadır. Binaların çok daha gösterişli durması ve olası dış etkenlere karşı koruma sağlaması için temizlik sırasında tercih edilen ürünlerin koruma sağlaması ve binanın daha temiz bir görünüme sahip olmasını sağlar.

İş Yeri Dış Cephe Temizliği

Bina dış cephe temizliğinin en temel faaliyet alanları arasında işyerleri gelmektedir. İş merkezleri, plazalar, rezidanslar, hanlar vb. tüm yüksek katlı ve camlı binalar için dış cephe temizlik hizmetleri büyük bir özenle gerçekleştirilmektedir. Temizlik işlemlerinin en zorlu ve tehlikeli unsurlarından olan dış cephe temizliği için bu alanda deneyim sahibi ve yetkili firmalar tarafından hizmet sağlanması gerekmektedir. Özellikle yüksek katlı binalarda uzman olmayan kişiler tarafından bu hizmeti sunulması olası pek çok tehlikenin ortaya çıkmasına neden olacaktır.

İşyerlerinin büyük camekânlarının temizliği, yüksek katlı bina dış cephe temizliği, pano, tabela temizliği vb. binaların dış yüzeyinde yer alan tüm alanlar dış cephe temizlik aparatları ve özel temizlik araçları ile yapılır. Kurumsal temizlik firmaları ile çalışarak kısa süre içinde binaların dış cephelerinin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle işyeri ve iş merkezlerinin dış görünüşünün çok daha etkili ve temiz olması kurumsal kimlik açısından son derece önemlidir.

Apartman – Site Dış Cephe Temizlik Hizmetleri

Site içinde tüm binaların ve apartmanların dış cephe temizliğini firmamıza devrederek düzenli olarak veya boya/tadilat sonrası dış cephe temizliğini sağlayabilirsiniz. Öte yandan inşaat sonrasında bina içinde veya dış cephede ortaya çıkan inşaat kirlerinin temizlenmesi için yine firmamızdan inşaat sonrası dış cephe hizmeti talep etmeniz mümkündür. Dış cephe bina temizliği hizmetleri kapsamında firmalar tarafından farklı hizmet detayları sunulmaktadır. Kurumsal kimlik ile yıllardır bu alanda sunduğumuz tüm hizmetler bina içinde ve dışında tüm yaşam alanlarının derinlemesine temizlenmesini sağlamaktadır.

Apartmanların dış cephe temizliği sırasında tüm cam ve metal yüzeyler özenle temizlenir. Özel temizlik aparatları ve vinç/asansör yardımı ile en ulaşılmaz noktalarda bile uzman ekipler tarafından temizlik hizmeti sağlanır. Binaların temiz görünmesinin yanı sıra dış cephe temizliği ile iklim koşullarından ve diğer tüm çevresel etkilerden dış cephenin korunması sağlanır. Özel temizleme malzemeleri ve ürünleri binaların dış cephesi için koruma sağlar.

Plaza Dış Cephe Temizlik Hizmeti

Günümüzde çok camlı ve yüksek plazalar temizlik konusunda da yeni bir alanın doğmasına neden olmuştur. Özellikle tamamı camlı olarak inşa edilen bu plazaların temizlik işlemleri için mutlaka uzman ve deneyimli ekipler tarafından hizmet sunulması gerekmektedir. Aksi takdirde temizlik sırasında birçok farklı sorun ortaya çıkabilir. Dış cephe temizliği sırasında plaza veya çok camlı diğer binalar için farklı temizleme işlemleri uygulanması gerekir. İlk olarak yerinde güvenlik sağlayacak önlemler alınarak bu alanda sertifika sahibi ve deneyimli kişilerce yukarıdan başlayarak aşağıya doğru kapsamlı bir dış cephe temizliği sunulur.

Diğer binalara nazaran plaza, rezidans ve iş merkezleri gibi binaların dış cephelerinin çok daha kısa sürede ve periyodik olarak temizlenmesi gerekmektedir. Hem dışarıdan hem de içerden görünümü iyileştirmek için bu tip binaların dış cephelerinin daima temiz tutulması ve zaman içinde yağmur, kar, böcek lekeleri ve kuş pislikleri gibi unsurların temizlenmesi gerekmektedir.

Bina Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?

Bina dış cephelerinin temizliği için farklı yöntemler ve uygulamalar takip edilir. Burada temel unsur işlem yapılacak binanın kat sayısı ve bina yapısıdır. Örneğin çok camlı binalar için özel temizleme ve koruyucu ürünler ile temizleme aparatları kullanılırken, diğer binalar için daha farklı temizleme stratejisi izlenmektedir. Dış cephe temizliği için ilk olarak yüksek binalar için yüksek güvenlikli ve onaylı vinç ve asansörler kullanılır. Dış cephe boyası temizliği veya diğer detaylara göre en uygun temizlik ürünleri seçilerek işleme başlanır. Bazı binalar için sadece uzun temizlik aparatlarının kullanılması mümkündür.

  • Bina yüksekliğine göre uygun güvenlik önlemleri alınır,
  • Vinç/asansör yardımı ile platform sağlanır,
  • Yukardan aşağıya doğru uygun araçlar ve yöntemler ile temizliğe başlanır.

Asansörlü Dış Cephe Temizlik Hizmetleri

Dış cephe temizliğinin en önemli unsuru yüksek katlı binaların uygun ve en güvenilir sistemler ile yapılmasıdır. Bunun için günümüzde yaygın olarak dış cephe asansörü araçları ve sistemleri kullanılmaktadır. Firmamız tarafından son model ve yüksek güvenlikli araçlar ile sağlanan bu hizmetler ile tüm binaların dış cephelerinde kısa süre içinde hizmet sağlanmaktadır.

Binalarda tercih edilecek dış cephe temizlik araçları ve yöntemleri için firma personellerinin uzmanlığı son derece önemlidir. Uzman olmayan ve bu alanda deneyimsiz kişiler tarafından verilen hizmetler beklentileri karşılamayacağı gibi ciddi iş kazalarının yaşanmasına da neden olabilir. Bu alanda yılların verdiği deneyim ve müşterilerimizden aldığımız güç ile kurumsal dış cephe temizliği hizmeti sağlamaya devam ediyoruz.

Dış Cephe Bina Cam Temizliği

Camlı dış cephelerde son derece teknik ve profesyonel temizlik yöntemlerinin kullanılması gerekmektedir. Su veya solüsyon lekesi bırakmadan yüksek katlı binalarda çalışmak için mutlaka uygun zamanın ve yöntemin seçilmesi gerekir. Kısa sürede camlı dış cephe özelliklerine sahip binaların temizlenmesi için temizlik personelleri tarafından yeni nesil temizlik ürünleri ve araçlarının kullanılması gerekmektedir. Aksi takdirde sunulan bu hizmetler istenilen etkileri yaratmayabilir. Dış cephe cam temizliği hizmetleri için uzman ve kurumsal bir firma ile çalışarak en kısa sürede işlemin tamamlanasını sağlayabilirsiniz. Temizlik sırasında camlarda hiçbir lekenin kalmaması ve dış cephe temizliği ile özel solüsyonlar ve temizlik ürünleri kullanarak camların çok daha temiz ve parlak görünme kavuşması sağlanmaktadır.

Kurumsal Dış Cephe Temizliği Fiyatları

Bina dış cephelerinin temizliği zaman içinde binada ortaya çıkacak yıpranma ve dökülmelere karşı da koruma sağlar. Bu nedenle düzenli olarak dış cephe temizliklerinin yapılması ve en iyi etken maddelere sahip ürünler ile temizliğin tamamlanması gerekmektedir. Firmamız tarafından daima müşteri beklentileri ve hizmet politikaları dikkate alınarak en uygun fiyatlar belirlenir. İş yüküne, çalışacak personel sayısına ve hizmet detaylarına göre bine dış cephe temizliğinin fiyatları için farklı oranlar belirlenir. Dış cephe temizliği hizmeti sunan firmamız üzerinden en uygun fiyat avantajları ile hizmet alarak, tüm binalar için kapsamlı hizmet alabilirsiniz.

Yorum Paylaş

Profesyonel Dış Cephe ve Temizlik Hizmetleri

Biz Ne Yapıyoruz ?
dagci-iple-erisim-havalandirma-montaji shape

Dağcı İple erişim havalandırma montajı

İstanbul dağcı firması olarak havalandırma montaj uygulaması tamir çalışması havandirma değiştirme hizmetleri sunmaktayız.Dağcı İple erişim şirketi 545 710 8878

Daha Fazla Bilgi Al
dis-cephe-temizligi shape

Dış Cephe Temizliği

Profesyonel dış cephe temizlik şirketi olarak tecrübeli kadromuzla Dağcı, vinç, sepet ile dış cephe temizliği firmaları arasında uygun fiyat ☎️ 212 320 38 89 ..

Daha Fazla Bilgi Al
dagci-dis-cephe-temizligi shape

Dağcı Dış Cephe Temizliği

Netpak temizlik olarak; dağcı dış cephe temizliği hizmetini sertifikalı personellerimiz ile hizmet sunuyoruz. İş güvenli ve hizmet kalitemiz ile %100 memnuniyet

Daha Fazla Bilgi Al
ofis-temizligi shape

Ofis Temizliği

Netpak Temizlik Şirketi Olarak; Ofis Temizliği Alanında Teknik Tecrübe ve Birikime Sahip Personellerimiz İle Memnuniyet Garantili Hizmet Sunuyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
insaat-sonrasi-temizligi shape

İnşaat Sonrası Temizliği

Profesyonel uzman kadromuzla İnşaat sonrası ve Tadilat sonu Ev, Ofis, İş Yeri, Villa Temizliği Uygun fiyat Kaliteli hizmet 0212 320 38 89 Netpak Temizlik...

Daha Fazla Bilgi Al
tadilat-sonrasi-temizlik-hizmeti shape

Tadilat Sonrası Temizlik Hizmeti

Netpak Olarak; Tadilat Sonrası Temizlik Alanında Deneyimli Sabit Personellerimiz İle Hizmet Sunuyoruz. Uygun Fiyat Politikamız İle Garantili Temizlik Hizmeti

Daha Fazla Bilgi Al
isyeri-temizligi shape

İşyeri Temizliği

Netpak olarak; İş Yeri Temizliği konusunda ihtiyacınız olan kalite ve uzmanlık ayağınıza geliyor, bizi lütfen referanslarımıza sorun. Ainesi iştir lafa bakılmaz

Daha Fazla Bilgi Al
dagcilik-alaninda-teknik-hizmetler shape

Dağcılık Alanında Teknik Hizmetler

Dağcı Teknik Çalışmalar ile dış cephe alanında aradığınız. sertifikalı dağcı personeller ile profesyonel çözümler üretiyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
bos-ev-temizligi-hizmeti shape

Boş Ev Temizliği Hizmeti

Netpak olarak; boş ev temizliği, boş ofis temizliği, ince daire temizliği alanlarında profesyonel olarak memnuniyet garantisi ile hizmet veriyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
İstanbul Temizlik Şirketiyiz.

Profesyonel Dış Cephe Temizlik.