dis-cephe-temizligi-nasil-yapilir

Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?

Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır, işin uzmanından sizinle paylaşıyoruz.

Profesyonel Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?

Bu temizlik binanın yapı malzemesi dikkate alınarak temizlenir. Bundan önce bina yüksekliğine göre bir önlem alınmalıdır. Yüksek katlı binalarda vinç ve sepet sistemi kullanılır. Böylece çalışanların güvenliği sağlanmış olur. Dış Cephe Cam Temizliği  yöntemleri denetlenmeden önce  kullanılan temizlik yöntemi denenir. Eğer bu yöntem binanın dış malzemesine zarar vermiyorsa her yere komple uygulanır. Dış Cephe Cam Temizliği yöntemleri  sadece cam malzeme kullanılan binalarda yapılmaz
 
Bunun yanı sıra paslanmaz özelliğe sahip olan PVC, alüminyum komposit, mozaik, mermer ya da granit gibi malzemeye sahip dış cepheler de temizliği yapılabilen yapı malzemeleri arasında bulunuyor.
 

Bina Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır?

Netpak Temizlik olarak 2009’dan beri İstanbul başta olmak üzere Profesyonel bina dış cephe temizlik hizmeti veriyoruz.
 
Bina Dış cephe Temizliği aşağıdaki gibi yapılır
 
  • Bina dış cephesi ilk defa temizlenecekse uygun temizlik malzemeleri hazırlanır.
  • İnşaat sonrası temizliklerde camlarda silikon bulunur, bunun için cam kazıma jileti kullanılmalıdır.
  • Dış cephede yoğun bir kirlilik varsa önce hortumla cephenin yıkaması yapılır.
  • Temizlik esnasında kenar-köşede biriken suların bez yardımıyla alınması gerekir.
  • Temizlik belli bir çalışma prensiplerine göre yapılmalıdır. Yukarıdan aşağı doğru ve sırayla.
Firmamız 2009 yılından günümüze dış cephe temizliğinde kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarını daha iyisi için sürdürmektedir.  
 
Profesyonel Dış Cephe Temizliği Nasıl Yapılır ? 
 
Dış Cephe & Cam Temizliği konusunda sektöründe lider firmalardan biri olarak. Farklı temizlik uygulamalarıyla siz müşterilerine memnuniyet garantisi vermektedir. Kimyasal bazlı temizlik malzemelerinin kullanımında bilinçli personele sahip firmamız. İnsan sağlığını ön planda tutmaktadır.
 
Binaların dış kaplamalarında bulunan cam, kompozit, alikopat ve benzeri yapı malzemelerinin yapısına özgü şekilde gerekli temizleyici maddeler kullanılmaktadır.
 
  • Sepetli vinç (platform)
  • Endüstriyel dağcı ekibi
  • Dış cephe temizlik makinesi
  • Makaslı platform
  • Eklemli platform
  • Örümcek platform
Araç ve gereçleri yardımı ile profesyonel cam silme personelleri tarafından yapılan temizlik işidir.
 
 
Binaların Dış Cephe Temizliği, kaplamaya özgü temizleme yöntemleri ile, fren tozu, petrol bazlı kirleticiler, genel kir, kireç skalası, köpürme, mikroorganizmalar ve boya dahil olmak üzere çok çeşitli kirleticileri güvenle giderir.
 
Bina Cam Temizliği yaptırmak istememizin başlıca sebepleri bunlarla sınırlı değildir. Firmamızın veya kuruluşumuzun dış cephe panjur temizliği gibi sorunları dış görünüşünü ve firmanızın gösterişine gölge düşürebilir.
 
Plazalar, kamu binaları ya da apartmanların cephe bakımlarına yönelik taleplerinizi, dış cephe temizliği ekibimize iletebilirsiniz.
 
Netpak Temizlik olarak farkımız; tüm dış cepheler yüzeyin malzeme yapısına uygun şekilde profesyonel ekibimizle temizlenir.
 
 
 

Yorum Paylaş

Profesyonel Dış Cephe ve Temizlik Hizmetleri

Biz Ne Yapıyoruz ?
dagci-iple-erisim-havalandirma-montaji shape

Dağcı İple erişim havalandırma montajı

İstanbul dağcı firması olarak havalandırma montaj uygulaması tamir çalışması havandirma değiştirme hizmetleri sunmaktayız.Dağcı İple erişim şirketi 545 710 8878

Daha Fazla Bilgi Al
dis-cephe-temizligi shape

Dış Cephe Temizliği

Profesyonel dış cephe temizlik şirketi olarak tecrübeli kadromuzla Dağcı, vinç, sepet ile dış cephe temizliği firmaları arasında uygun fiyat ☎️ 212 320 38 89 ..

Daha Fazla Bilgi Al
dagci-dis-cephe-temizligi shape

Dağcı Dış Cephe Temizliği

Netpak temizlik olarak; dağcı dış cephe temizliği hizmetini sertifikalı personellerimiz ile hizmet sunuyoruz. İş güvenli ve hizmet kalitemiz ile %100 memnuniyet

Daha Fazla Bilgi Al
ofis-temizligi shape

Ofis Temizliği

Netpak Temizlik Şirketi Olarak; Ofis Temizliği Alanında Teknik Tecrübe ve Birikime Sahip Personellerimiz İle Memnuniyet Garantili Hizmet Sunuyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
insaat-sonrasi-temizligi shape

İnşaat Sonrası Temizliği

Profesyonel uzman kadromuzla İnşaat sonrası ve Tadilat sonu Ev, Ofis, İş Yeri, Villa Temizliği Uygun fiyat Kaliteli hizmet 0212 320 38 89 Netpak Temizlik...

Daha Fazla Bilgi Al
tadilat-sonrasi-temizlik-hizmeti shape

Tadilat Sonrası Temizlik Hizmeti

Netpak Olarak; Tadilat Sonrası Temizlik Alanında Deneyimli Sabit Personellerimiz İle Hizmet Sunuyoruz. Uygun Fiyat Politikamız İle Garantili Temizlik Hizmeti

Daha Fazla Bilgi Al
isyeri-temizligi shape

İşyeri Temizliği

Netpak olarak; İş Yeri Temizliği konusunda ihtiyacınız olan kalite ve uzmanlık ayağınıza geliyor, bizi lütfen referanslarımıza sorun. Ainesi iştir lafa bakılmaz

Daha Fazla Bilgi Al
dagcilik-alaninda-teknik-hizmetler shape

Dağcılık Alanında Teknik Hizmetler

Dağcı Teknik Çalışmalar ile dış cephe alanında aradığınız. sertifikalı dağcı personeller ile profesyonel çözümler üretiyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
bos-ev-temizligi-hizmeti shape

Boş Ev Temizliği Hizmeti

Netpak olarak; boş ev temizliği, boş ofis temizliği, ince daire temizliği alanlarında profesyonel olarak memnuniyet garantisi ile hizmet veriyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
İstanbul Temizlik Şirketiyiz.

Profesyonel Dış Cephe Temizlik.