bos-ev-temizligi

Boş Ev Temizliği

Boş Ev Temizliği, ve Tadilat Sonrası Temizliği, İnşaat Sonrası Ev Temizliği, konusunda profesyonel kadromuz ile İSTANBUL bölgesinde 7/24 Uygun Fiyat Temizlik.

Netpak Temizlik olarak yılların tecrübesi ile siz degerli müşterilerimize kaliteli temizlik hizmetleri sunmayı hedefleyen temizlik işinde profesyonel elemanlarla çalışmaktayız.

Öncelikle temizlik basit bir iş gibi gözüksede öyle değildir tecrübe isteyen titizlikle çalışma yapmak gerekmektedir. 

Temizlik Şirketi, olarak çalışmış olduğumuz ekibimiz temizlik konusunda gerekli eyitimleri almakla bereber gerekli kimyasalları gereken yerlerde kullanma tecrübesi edinip yapmakta olduğu temizlik alanına zarar vermeden hizmet sunmaktadır.

 Ev temizliği, denildiğinde basit bir işlem gibi gözüksede detay isteyen hasas noktaları vardır. Boş ev temizliği, normal evden farklı bir temizlik yöntemidir .

Akabinde oturulur ev düzenli ev temizliği, olarak temizlenir. Boş ev temizlik, hizmeti birikmiş kirlerin ortaya çıkması ve tamamen göz önünde gözükmesidir kullanılan evde göremediğimiz kirler tamamen ortada olur. Netpak Temizlik,olarak  Boş Ev temizliği, konusunda sizleri biraz aydınlatmak ve bilgi sahibi olmanızı konusunda bilgilendirmek isteriz.

Doğal olarak ev temizliği, belirli katagorilere ayrılmaktadır Boş Ev Temizliği, Olarak Ve Tadilat Sonrası Ev Temizliği, ve İnşaat Sonrası Ev Temizliği, ayrılmatadır. Boş Ev Temizliğinde öncelikle nereler ne şekil temizleniyor? 

Boş ev temizliği, öncelikle ekip halinde gidilmesi gereken ve temizlik makinalarının ve gerekli kimyasalların olması gerekmekte. 

Bir cam temizlik personelli ve bir yada iki bayan personel olmakla beraber büyüklüğüne göre personel sayısında genişlik gösteriliyor.

Cam temizlik personeli önlecelikle Cam Temizliği, ve çerçeve temizliği yapıyor çerçeveleri nemli bez ile silerek camları ise cam temizleme aparatları ile silerek temizliyor.

Bayan personeller ise öncelikle mutfak kısmından tetaylı bir şekilde temizlik yapıyor dolapların iç dış konple dezenfekte oluyor en son zemin kısmlar temizleniyor.

Sonrasında odaların kıliması, pirizler, petekler,aydınlatmaları, cam ön mermerleri, temizleniyor. Sonrasında banyo, wcler, son olarak zemiz kısımlar temizleniyor.

Belirtmek isterimki heryerde ayrı ayrı kovalar ve bezler kullanıyoruz banyo wc kırmızı kova bezler mutfak alanlarında yeşil kova ve bezler genel alanlarda ise mavi kova ve bezler kullanıyoruz her ortamın kendine göre kir kalıntısı farklı yerlerde olmaması ve daha hijyenik çalışmaızı sağlıyor. 

İnşaat sonrası ev temizliğiTadilat Sonrası ev Temizliği, Konusunda sitemizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Netpak Temizlik, Olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta olup 7/24 temizlik hizmetleri vermekte beraber %100 memnuniyet garantisi veriyoruz sizleride Netpak temizlik ailesi olarak aramız da görmekten onur duyarız bir telefon kadar yakınızdayız.

Yorum Paylaş

Profesyonel Dış Cephe ve Temizlik Hizmetleri

Biz Ne Yapıyoruz ?
dagci-iple-erisim-havalandirma-montaji shape

Dağcı İple erişim havalandırma montajı

İstanbul dağcı firması olarak havalandırma montaj uygulaması tamir çalışması havandirma değiştirme hizmetleri sunmaktayız.Dağcı İple erişim şirketi 545 710 8878

Daha Fazla Bilgi Al
dis-cephe-temizligi shape

Dış Cephe Temizliği

Profesyonel dış cephe temizlik şirketi olarak tecrübeli kadromuzla Dağcı, vinç, sepet ile dış cephe temizliği firmaları arasında uygun fiyat ☎️ 212 320 38 89 ..

Daha Fazla Bilgi Al
dagci-dis-cephe-temizligi shape

Dağcı Dış Cephe Temizliği

Netpak temizlik olarak; dağcı dış cephe temizliği hizmetini sertifikalı personellerimiz ile hizmet sunuyoruz. İş güvenli ve hizmet kalitemiz ile %100 memnuniyet

Daha Fazla Bilgi Al
ofis-temizligi shape

Ofis Temizliği

Netpak Temizlik Şirketi Olarak; Ofis Temizliği Alanında Teknik Tecrübe ve Birikime Sahip Personellerimiz İle Memnuniyet Garantili Hizmet Sunuyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
insaat-sonrasi-temizligi shape

İnşaat Sonrası Temizliği

Profesyonel uzman kadromuzla İnşaat sonrası ve Tadilat sonu Ev, Ofis, İş Yeri, Villa Temizliği Uygun fiyat Kaliteli hizmet 0212 320 38 89 Netpak Temizlik...

Daha Fazla Bilgi Al
tadilat-sonrasi-temizlik-hizmeti shape

Tadilat Sonrası Temizlik Hizmeti

Netpak Olarak; Tadilat Sonrası Temizlik Alanında Deneyimli Sabit Personellerimiz İle Hizmet Sunuyoruz. Uygun Fiyat Politikamız İle Garantili Temizlik Hizmeti

Daha Fazla Bilgi Al
isyeri-temizligi shape

İşyeri Temizliği

Netpak olarak; İş Yeri Temizliği konusunda ihtiyacınız olan kalite ve uzmanlık ayağınıza geliyor, bizi lütfen referanslarımıza sorun. Ainesi iştir lafa bakılmaz

Daha Fazla Bilgi Al
dagcilik-alaninda-teknik-hizmetler shape

Dağcılık Alanında Teknik Hizmetler

Dağcı Teknik Çalışmalar ile dış cephe alanında aradığınız. sertifikalı dağcı personeller ile profesyonel çözümler üretiyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
bos-ev-temizligi-hizmeti shape

Boş Ev Temizliği Hizmeti

Netpak olarak; boş ev temizliği, boş ofis temizliği, ince daire temizliği alanlarında profesyonel olarak memnuniyet garantisi ile hizmet veriyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
İstanbul Temizlik Şirketiyiz.

Profesyonel Dış Cephe Temizlik.