avcilar-temizlik-sirketi

Avcılar Temizlik Şirketi

Avcılar Temizlik Şirketi,olarak Dış cephe temizliği, İnşaat sonrası temizlik, Boş ev temizliği,Tadilat sonrası ev temizliği,hizmetleri vermekteyiz kalite burda

Müşteri Memnuniyet Garantisi

 

 İstanbul Avcılar Temizlik  şirketi

Netpak  dağcı temizlik şirketi olarak İstanbul il sınırlar içerisinde dağcı temizlik firması olarak tüm ilçe ve semtlerine 7/24 keşif bedeli talep etmeden Profesyonel dağcı cephe temizliği hizmetleri sunmaktadır.

Dış cephe cam temizliği ve dağcılık dış cephe temizliği alanında  dağcı cephe temizlik şirketi olarak  hizmetler vermekteyiz.

Netpak temizlik  yılların tecrübesi ile dış cephe temizlik şirketi olarak Profesyonel dış cephe cam temizliği hizmetlerinden sizlerde hizmet almak isterseniz bizlere iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.

 

Dağcı dış cephe cam temizlik şirketi olarak cephe temizliği konusunda uzman sertifkalı dağcı personellerimiz ile dağcılık cephe temizlik hizmeti vermekteyiz.Tecrübeli  personellerimizle öncelikle iş güvenliğini   prensip edinen  güvenli ve disiplinli  çalışmayı kendine ilke eden kadromuz kaliteli temizlik hizmetine önem veren dış cephe temizlik firmasıyız.

 

İSTANBUL DAĞCI DIŞ CEPHE CAM TEMİZLİĞİ

Dağcı temizlik şirketleri olarak dış cephe temizlik hizmeti vermekte olduğumuz cephe temizliğin de kullanacağımız sistemlerin güvenli bir sistem olması gerekmektedir.

Netpak Temizlik  dış cephe cam temizliğin de bütün müşterilerine en güvenli hizmetleri sunmaktadır.

Günümüz de çok katlı binaların çoğunluk gösterdiği plaza ve hotel ve bina cam temizliği için gerekli güveni Netpak Temizlik sağlamaktadır. 

Dış cephe temizliği için gerekli olan tüm sisteme ve tecrübeye sahip olan Netpak Temizlik binanın dış cephe kaplamasına göre gerekli kimyasallarıyla kaliteli temizlik hizmetler sunmaktadır.

Profeyonel  personeleri ile Netpak Temizlik Dış cephe temizliği alanın da siz degerli müşterilerimize güvenli çözümler sağlar.

Dış cephe temizlik ve cam temizliği uzmanlık gerektiren profesyonellik isteyen bir iştir.

Dış cephe temizleme de { alikoband} ve cam yüzeyleri birbirinden farklı değerlendirmeli iki yüzeyide kendisine uygun kimyasalar kullanılmalıdır. Kullanılan temizlik ürünleri TSE belgesine sahip olmalıdır.

Zira yanlış yapılan dış cephe temizlik hizmeti kalıcı olarak zaralar meydana getirir. 

Yapılan araştırmalar ve tecrübelerimiz doğrultusunda gördük ki dış cephe cam temizliği en az yılda iki kez yapılmalı kalıcı oksit ve ağır kirlere mazur bırakmamalıyız. 

Peryodik olarak yapılan cephe temizliği oksit ve ağır kirlerin oluşmasını önleyeceği  gibi estetik görünümünüde koruyacaktır.

Farklı mimarileri olan yüksek katlı binaların dış cephelerinin sepet yada vinçle temizlenmesi mümkün olmayan noktalar da Netpak Temizlik sizlere farklı altarnatifler sunuyor. 

Dış cephe temizliği konusun da eyitimli olan sertifkaları IRTA belgesine sahip yüksekte çalışma belgeleriyle dağcı dış cephe cam temizliği hizmeti de veriyoruz. 

Dağcılık cephe temizliği önceleri avrupa ülkelerin de kullanılan günümüz de bizler tarafından da kulanılmaya başlanmış olup güzel çözümler ürettiğimiz bir hizmet haline gelmiştir. 

Dağcı cam temizliği genellikle erişimi zor olan vinç yada sepet kullanımının olmadığı yerlerde yaygın olarak kullanıyoruz. 

Dağcılık cephe temizliği Netpak Temizlik tarafından profeyonel personelleriyle temizlik hizmetleri vermekteyiz.

Bir diğer önemli husus ise; Dış cephe temizlik şirketleri  yada kişilerin yaptığı temizliğin dış cephe temizlik yapma yetkilerinin olmasıdır.

Günümüz de kazaların sıklıkla yaşandığı ölüm ve yaralanmalara sebep olduğunu unutmayalım. 

Dağcı cam temizliği olsun hangi şekilde temizlenirse temizlensin gerekli belgelere ve sertifkalara sahip olunmalıdır. 

İstanbul dağcı temizlik şirketi olan Netpak temizlik gerekli belge ve sertifkalar sahiptir.

Öncelikle temizlik firması seçmeden önce belgelerini sorun her temizlik şirketi olan dış cephe temizliği yapamaz nace kodlarının uyumlu çok telikeli işler yapabilir konumun da olması gerekmektedir.

Aynı zaman da dağcı olarak hizmet alacaksanız IRTA belgesi olmak zorundadır. Geçerlilik süresi uyumlu sağlıkraporları,sgk kayıtları yüksekte çalışma belgesi olmalıdır.

Biz Netpak Temizlik olarak gerekli belge sertifkaları ve tecrübemiz  ile müşteri memnuniyet garantisini ön plan da tutan temizlik şirketi olarak sizlere hizmet vermekten onur duyarız.

Avcılar dış cephe temizliği

Avcılar Dağcı cephe temizliği

Avcılar dış cephe cam temizliği

Avcılar cephe temizliği 

Avcılar Cam temizliği 

Avcılar temizlik şirketi 

Avcılar temizlik şirketleri 

Avcılar temizlik firması

Avcılar temizlik firmaları

İstanbul avcılar dış cephe temizliği 

Avcılar cephe temizlik şirketi

İstanbul avcılar dış cephe temizlik 

Avcılar dış cephe cam temizleme

 

Müşteri Memnuniyet Garantisi  

 

 Avcılar inşaat sonrası temizlik

Atalarımız ev alma komşu al demişler. Önemli olan ev sahibi olmak değil huzurla yaşayabileceğiniz bir konuta sahip olmaktır.

Her gün rahatça yaşayabileceğiniz huzur dolu bir yuva… O yuvaya sahip olmak için bir inşaat firmasına gider ve bütçenize uygun bir konut satın alabilirsiniz.

Peki inşaat sonrası ev temizliği işi size zor gelmezmi ? Ben de sizin gibi düşünüyorum.

İnşaat sonrası temizlik benim de gözümde büyüyor.

Bütün o inşaat kalıntılarının  temizlenmesi ve ev de dipköşe ince bir temizlik yapılması insanların gözünü korkutuyor inşaat sonrası ev temizleme işi zor ve tecrübe isteyen oldukça meşakkatli bir iştir.

Peki ben size bu işi sizin yerinize yapacak profesyonel inşaat sonrası temizlik şirketlerinin olduğunu söylesem.

Evet bu temizlik firmaları  sizler için bütün inşaat sonu ev temizlik hizmetini  gerçekleştiriyorlar.

İnşaat kalıntılarını inşaat temizliğini sizin için yapıyorlar.

Size de eviniz için alışveriş yapacak zaman çıkıyor. İnşaat sonrası ev temizlik işin de önemli olan sizin zevkinize göre seçtiğiniz eviniz zarar görmeden temizlenmesidir ki bu gerçekten ciddi bir iştir.

İstanbul İnşaat temizliği deyip geçmeyin kolay değildir zira; kimse istemez yeni ev sahibi olmanın zevkini çıkarmak varken çizilmiş yüzeyler zarar görmüş evleri olsun . Bunun için size profesyonel temizlik hizmeti sunacak şirketin dikkatli ve titiz çalışma yapan elemanlardan oluşması gerekmektedir.

Kendi zevkinize göre dizayn etmiş olduğunuz evde zaman geçirme isteğinizi elbette ki sizin en doğal hakkınızdır.

İstanbul İnşaat sonrası ev temizliğinin a’dan z’ye yapılması ve bu çalışmaların aksamadan bir an önce tamamlanması çalışanların birinci önceliği olmalıdır.

İstanbul İnşaat sonrası  temizliği en ince detayına kadar Netpak Temizlik ekiplerimiz tarafından temizlenmektedir.

Camlarınız, balkonlarınız, mermerleriniz , çerçeveleriniz ve duvarlarınız silinir.

Kapılarınız, dolaplarınız, mutfak dolaplarınız tepeden en alt kısımdaki pervazları çıkartılana kadar temizlenir. Banyo  ve lavabolarınız derz, harç, boya gibi atıklardan arıtılır temizlenir ve ilaçlanarak bakterilerden arındırılır.

Duş tekneniz, klozetiniz sitikırlarından  temizlenir parkeleriniz ve ara koridor taşlarınız ilk gün ki gibi pırıl pırıl olması için ilaçlanır ve vakumlu makinalarımız tarafından temizlenir eviniz gerekli ekip ve ekipman la 1 günde teslim edilir.

 

İstanbul avcılar yeni yapılarıyla gelişen ve her gün farklı mimarilere sahip konutlarıyla büyümeye devam ediyor.

Tabibiki de yeni yapıların olması farklı alanlarda da iş imkanlarının çoğalması ve gelişmeleriyle farklı hizmetler ortaya çıkıyor.

Yeni yapılar oluşmasıyla bu yapılara hizmet olarak inşaat personelleri gibi iş dallarında hizmet veren kişilere iş  imkanı doğuyor.

Bu yapılara oturmadan öncesi doğal olarak inşaat sonrası temizlik hizmeti yapılması gerekiyor.

İnşaat sonrası temizlik şirketleri bu konuda inşaat sonrası ev temizliği ve inşaat sonrası iş yeri temizliği olsun temizlik şirketi olarak hizmetler veriyorlar.

İnşaat sonrası daire temizliği ve tadilat sonrası ev temizlik işi  zor ve tecrübe isteyen kimyasallarla ve makinalarla harç, boya,kireç, kalıntıları gibi benzeri kalıntıların  tecrübeli personellerle temizlenmesi gereken bir iştir.

Netpak Temizlik olarak inşaat sonrası villa temizliği ve tadilat sonrası iş yeri temizlik hizmetleri ve tadilat sonrası ofis temizlik hizmeti de veriyoruz.

Tadilat sonu ev temizliği sizin kendi zevkinize uygun dekore ettiğiniz ve keyfini süreceğiniz tadilat sonrası evinizin daha hoş ve güzel gözükmesi sizleri mutlu ettiği gibi bizlerin de sizlerin mutluluğuna temizlik hizmetimizle katkıda olmamız bizleri de mutlu eder.

Tadilat sonrası daire temizliği yeni yapılmış inşaat sonrası ev temizliğinden de pek farkı yoktur.

Çalışma olarak genellikle aynı kimyasallar kullanılır kullanılan ve tadilat sonrası ev kullanım kirleri ve tadilat kalıntıları ile beraber temizlenmesi zor ve profesyonel temizlik isteyen bir işidir.

İnşaat sonrası yada tadilat sonrası ev, iş yeri, villa ,daire temizliği bizler tarafından yani inşaat sonrası temizlik şirketleri tarafından temizlenir.  

Netpak Temizlik olarak inşaat sonrası ve tadilat sonrası temizlik harici mega şehrimiz olan İstanbul ögrencilerin çoğunlukla öğrenim görmeleri için gelmeleri ve kendilerine ait ev tutmasıyla istanbul öğrenci evleri de çoğunluk gösteriyor .

Tabikide öğrenciler tutmuş olduğu evleri temizlik şirketlerine temizletiyorlar.

Bizler aynı zamanda boş ev temizlik hizmeti de veriyoruz. Boş ev temizliği taşınma öncesi gerek görüldüğü taktirde boya, badana yapılıyor temizlik işi daha da zorlaşıyor. 

Netpak Temizlik personelleri için kolay olan temizlik işi sizlere tabiki de zor geliyor ve boş ev temizleme basit gibi gözüksede sizden önceki oturan kişilerin bırakmış olduğu ister istemez kir kalıntıları zamanla oturmuş hale geliyor. Oturmuş olan kirleri profesyonel olmayıp tecrübesizce yapılan temizlik istenilen sonuçlar vermez.

Boş ev temizlik şirketi olarak gelişmiş teknoleji ve gerekli kimyasalarla profeyonel ekiplerimizle bizler için daha kolay oluyor.

Sizlerinde taşınma öncesi zaman ayırmayıp kendinizi yormadan profesyonel boş ev temizliği yapan şirketleri tercih ederek kendinize zaman kazandırmış olursunuz.

Boş ev temizlik firması olan Netpak Temizlik tecrübesiyle gelişmiş ekipman ve uzman kadrosuyla sizlere hizmet vermekten son derece onur duyarız. Bizlere istediğiniz temizlik hizmetleri alanında www.netpaktemizlik.com sitemizi inceleyip tercih ettiğiniz hizmetleri talep edebilirsiniz.

 

Avcılar İnşaat sonrası temizlik

Avcılar İnşaat temizliği

Avcılar İnşaat sonrası ev temizliği 

Avcılar İş yeri temizliği 

Avcılar Boş ev temizliği 

Avcılar tadilat sonrası temizlik 

Avcılar tadilat sonu ev temizliği 

Avcılar Okul temizliği 

Avcılar yurt temizliği 

Avcılar İnşaat sonu iş yeri temizliği

Avcılar temizlik  

Avcılar inşaat sonrası Villa temizliği

Avcılar Ev Temizliği 

Avcılar Boş Ev Temizleme 

Avcılar ev temizlik şirketleri

Avcılar tadilat sonrası ev temizliği

Avcılar tadilat sonrası temizlik 

Avcılar tadilat sonu villa temizliği 

Avcılar ev temizlik şirketi

 

Müşteri Memnuniyet Garantisi

   

 Avcılar OFİS TEMİZLİĞİ

İstanbul meropol bir şehir olmakla beraber iş imkanlarının çok olduğu bir şehirdir.

Yükselen binaları ve konutları ile gelişmiş iş ağlarını barındıran yeni iş ortamları yeni mesleklerle büyüyen metropol bir şehirdir.

Büyüyen ve  iş imkanları sunan ofis,ve iş yerleri çoğunlukla yayğınlaşan plazalar da olsun rezidanslarda olsun  yaygın halde olan ofis,büro, olarak kullanılan alanlar çoğunlukla merkezi konumlar da ve mekan  semt olarakta etkinlik göstermektedir.

Günümüzün büyük bir kısmını bir çok insanla aynı ortamda geçiriyorsak eğer hijyen olmazsa olmazlardan oluyor. 

Ancak temizliğe ayıracak zamanımız da maalesef ki olmuyor. Haliyle ofis temizliği işi için profesyonel bir ofis temizlik firmasıyla çalışmak gerekiyor. Çünkü ofis temizlik  işi basit gibi görülse de çok kapsamlı bir iştir.

Yerlerin, masaların, ofis araç gereçlerinin temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi...Ofis temizliği konusunda uzman bir ekiple çalışmayı tercih etmek, rutin bir şekilde düzenli ofis temizleme işinin yapılması gerekmektedir.


Netpak Temizlik şirketi olarak biz ofis temizliği konusunda da kaliteli hizmetler veriyoruz.

Genellikle ofis temizlik  şirketleri ofiste çalışan personellerin  dikkatlerinin dağılmaması ve rahatızlık vermeden ofis temizleme hizmeti veriyoruz.

Temiz, hijyenik ve sağlıklı ortamlar, insan mutluluğunu ve çalışma verimini artırır. 

Netpak Temizlik olarak, temizlik hizmetlerinde geleceğin dünyasına daha temiz, insan sağlığını olumsuz etkilemeyen, iyi bir çevresel miras bırakmak için çalışıyoruz.

Her şehir de sayıları çeşitlilik gösteren ofis temizlik firmaları en çok metropol ve büyük kentler de ihtiyaç duyuluyor.

Örneğin; İstanbul  ofis  temizliği  konusun da pek çok sayıda firma barındıran şehir olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Bu sebepten dolayı İstanbul ofis temizlik şirketleri her zaman müşterilerine  ofis temizleme konusunda daha kapsamlı daha teknolojik ekipmanlarla daha kaliteli hizmetler sunmaya özen gösteriyorlar.

Doğal olarak her firmanın düzenli ofis temizliği işi için çalıştığı bir temizlik şirketi bulunmakta. Ancak bu nokta da seçimlerini daha kapsamlı ofis temizliği yapan  şirketleri seçerler ve çalışmak isterler.

 

Netpak Temizlik şirketi olarak biz ofis temizliği konusunda da siz değerli müşterilerimize kaliteli  hizmetler sunuyoruz.

İstanbu Ofis temizleme sırasında çalışanların dikkatlerin dağılmaması ve sesden dolayı rahazsızlık vermeden kaliteli hizmet sunmak büyük bir başarıdır. Büro temizliği farklı altarnatifler ve seçeneklerle çalışan personelleri huzursuz etmeden  belirli saat ve günlük ofis temizliği olarak ayarlayabiliyoruz. Bazı ofis ve büro çalışanları sabah yada akşam olmak üzere düzenli ofis temizlik hizmeti istiye biliyorlar.

 

Çalışanlar olarak evimizden daha fazla iş yerin de vakit geçiriyoruz doğal olarak bulunduğumuz ortamlar personel sayısı fazla olan ve çok çabuk kirlenmesi mümkün ve düzenli ofis temizleme gerektiren alanlar oluyor.

Bazı ofis çalışanları haftanın belirli günleri yada hafta sonu ofis temizlik hizmeti almak istiyorlar.

Netpak temizlik olarak geniş personel sayımızla istanbul bölgesinde profesyonel ofis temizliği konusunda eğitimli ve güvenir personeller,le hizmetler veriyoruz.

Ofis temizlik firmaları arasın da iş disiplinliğine özen gösteren çalışan personellerimizin güvencesini ve güvenirliğini bütün sorumluluklarının istanbul ofis temizlik şirketi olarak tarafından siz degerli müşterilerimize güvence teminatı olarak sorumlulukları ve olaki zarar ziyandan şirketimiz mesuldur.

Biz ofis temizleme şirketi olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ve kaliteli temizlik hizmet anlayışı ile 1997 yılın dan bu gün edek ofis temizlik firmaları arasında  yeralmaktayız.

Ofis genel temizliği düzenli olarak belirli aralıklarla yapılmalı yapılan temizliğin sağlık açısından zararsız hijyenik ortamlar sunmak amacıyla kaliteli ürünler kullanılmalıdır.

Biz Netpak temizlik olarak siz degerli müşterilerimize daha sağlıklı daha güler yüzlü adımız gibi net ve pak ortamlar sunmaya hazırız bir telefon kadar sizlere yakınız.

Avcılar Ofis temizliği 

Avcılar Ofis genel temizlik

Avcılar Ofis temizleme hizmeti

Avcılar ofis temizlik şirketi 

Avcılar ofis temizlik şirketleri

Avcılar ofis temizlik firması

Avcılar ofis temizlik firmaları 

Avcılar düzenli ofis temizliği 

Avcılar günlük ofis temizliği

Avcılar parttime ofis temizliği 

Avcılar düzenli ofis temizleme

Avcılar düzenli ofis temizlik şirketi 

Avcılar peryodik ofis temizliği

İstanbul avcılar Ofis temizliği

Avcılar ofis temizlik fiyatları

Avcılar Ofis temizlik işi

 

Müşteri Memnuniyet Garantisi 

  

Avcılar cam temizliği 

 

Netpak Temizlik olarak yılların tecrübesi ile temizlik hizmetleri işi içinde yetişmiş biri olarak 1997 yılından bu günedek kendimizi temizlik işine adadık kendimizi temizlik konusunda çekirdekten yetiştirdik.

Onun için temizlik konusunda  kendimize sonsuz güvenimiz var yani personel çalıştırma haricinde bir işi yapıyorsan önce kendin uygulamanın iyisini bilecen ki vermiş olduğun hizmetin kalitesinden şüphe duymuyacan.                                                                                                                               

Biz Netpak Temizlik ailesi olarak  kendimize seçmiş olduğumuz temizlik mesleğini siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmetler vermek temizlik ihtiyacınızı sorunsuz çözmekten sonderece onur duyarız.

Temizlik hizmetleri çoğunluk gösterdiği gibi bizde hizmetlerimizi sizlere biraz tanıtmak ve nerde ne şekil de hizmetler veriyoruz  bilgi sahibi olmanızı yapmış olduğumuz hizmetleri tanıtmak isteriz.

Cam temizliği evlerimiz de olsun  iş yerlerinde olsun belirli aralıklarla temizlenmesi gerekir.

Ev cam temizliği bakıldığında kolay gibi gözüksede hem zor ve riskli bir iştir.

Çoğunlukla ev hanımları cam temizlik işinden hoşlanmaz ve bazılarının yükseklik korkusu olduğundan hiç sevmezler.Biz cam  temizlik  şirketleri olarak cam temizleme konusunda da sizlere hizmetler veriyoruz.

Ev cam temizleme şirketi olarak düzenli olarak belirli zamanlarla hizmet verdiğim ev, iş yeri, ve ofis  gibi yerlerin camlarını düzenli peryotlarla temizliyoruz.

Dış cephe cam temizliği yüksek binaların cephe temizliğinde uyguladığımız farklı altarnatiflerle araç viç yardımı ile olsun yada asma sepetle olsun hizmetlerimiz olup aynı zamanda dağcı dış cephe cam temizliği hizmetimizde mevcuttur. 

İş yeri cam temizliği ve iş yeri temizlik hizmetlerimiz düzenli olarak hizmetlerimiz mevcuttur. İş yeri cam temizlik hizmeti işyerinizin temiz ve düzgün gözükmesinde en önce göze hittap etmesidir.

Villa cam temizlik hizmetimiz cam temizlik şirketleri olarak vermiolduğumuz hizmetler arasında olup inşaat sonrası cam temizlik hizmeti tadilat sonrası cam temizlik yapmakta farklı bir iştir. 

İnşaat sonu cam temizlik normal camlardan farklı bir hizmettir. İnşaat sonrası cam temizliği camlardaki mantarların temizlenmesi ve çerçevelerin üzerindeki bantların temizlenmesi normal cam temizliğinden daha meşakatlidir.

Tadilat sonrası ev cam temizliği dogal olarak boya badana ve tadilat gördüğünden cam ve çerçevelerde oturmuş ağır kirler mevcut olur genelde tadilat cam temizliği gerek  kimyasallarla gerek cam kazıma aparatlarıyla tamamen dezenfekte edilir.

Okul cam temizliği ve okul temizlik hizmetlerimiz olup  konusunda da okul temizlik şirketi olarak hizmet veriyoruz.

Yurt cam temizliği ve kıreş cam temizleme işi olsun yurt cam temizlik şirketi ve kıreş cam temizlik şirketi olarakta hizmetlerimiz mevcuttur.

 

Avcılar Cam temizliği 

Avcılar Cam temizlik şirketleri

Avcılar Okul cam temizliği 

Avcılar yurt cam temizliği

Avcılar iş yeri cam temizliği 

Avcılar ev cam temizliği

Avcılar Hastane cam temizliği 

Avcılar cam temizlik firmaları 

Avcılar cam temizlik şirketi   

Avcılar Villa cam temizliği

Avcılar cam Temizlik firması 

Avcılar cam Temizleme

İstanbul avcılar 

İstanbul Avcılar Temizlik Şirketi

Avcılar Cam temizleme fiyatları

Avcılar Cam temizlik elemanı

 

 

Yorum Paylaş

Profesyonel Dış Cephe ve Temizlik Hizmetleri

Biz Ne Yapıyoruz ?
dagci-iple-erisim-havalandirma-montaji shape

Dağcı İple erişim havalandırma montajı

İstanbul dağcı firması olarak havalandırma montaj uygulaması tamir çalışması havandirma değiştirme hizmetleri sunmaktayız.Dağcı İple erişim şirketi 545 710 8878

Daha Fazla Bilgi Al
dis-cephe-temizligi shape

Dış Cephe Temizliği

Profesyonel dış cephe temizlik şirketi olarak tecrübeli kadromuzla Dağcı, vinç, sepet ile dış cephe temizliği firmaları arasında uygun fiyat ☎️ 212 320 38 89 ..

Daha Fazla Bilgi Al
dagci-dis-cephe-temizligi shape

Dağcı Dış Cephe Temizliği

Netpak temizlik olarak; dağcı dış cephe temizliği hizmetini sertifikalı personellerimiz ile hizmet sunuyoruz. İş güvenli ve hizmet kalitemiz ile %100 memnuniyet

Daha Fazla Bilgi Al
ofis-temizligi shape

Ofis Temizliği

Netpak Temizlik Şirketi Olarak; Ofis Temizliği Alanında Teknik Tecrübe ve Birikime Sahip Personellerimiz İle Memnuniyet Garantili Hizmet Sunuyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
insaat-sonrasi-temizligi shape

İnşaat Sonrası Temizliği

Profesyonel uzman kadromuzla İnşaat sonrası ve Tadilat sonu Ev, Ofis, İş Yeri, Villa Temizliği Uygun fiyat Kaliteli hizmet 0212 320 38 89 Netpak Temizlik...

Daha Fazla Bilgi Al
tadilat-sonrasi-temizlik-hizmeti shape

Tadilat Sonrası Temizlik Hizmeti

Netpak Olarak; Tadilat Sonrası Temizlik Alanında Deneyimli Sabit Personellerimiz İle Hizmet Sunuyoruz. Uygun Fiyat Politikamız İle Garantili Temizlik Hizmeti

Daha Fazla Bilgi Al
isyeri-temizligi shape

İşyeri Temizliği

Netpak olarak; İş Yeri Temizliği konusunda ihtiyacınız olan kalite ve uzmanlık ayağınıza geliyor, bizi lütfen referanslarımıza sorun. Ainesi iştir lafa bakılmaz

Daha Fazla Bilgi Al
dagcilik-alaninda-teknik-hizmetler shape

Dağcılık Alanında Teknik Hizmetler

Dağcı Teknik Çalışmalar ile dış cephe alanında aradığınız. sertifikalı dağcı personeller ile profesyonel çözümler üretiyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
bos-ev-temizligi-hizmeti shape

Boş Ev Temizliği Hizmeti

Netpak olarak; boş ev temizliği, boş ofis temizliği, ince daire temizliği alanlarında profesyonel olarak memnuniyet garantisi ile hizmet veriyoruz.

Daha Fazla Bilgi Al
İstanbul Temizlik Şirketiyiz.

Profesyonel Dış Cephe Temizlik.